Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Mon - Fri 8:00 - 18:00 / Sunday 8:00 - 14:00
47 Bakery Street, London, UK

All Services

Fysiotherapie, Acupunctuur, IRAP, Laser, Bloedzuigers (Hirudotherapy), EQ Ultrasound

Dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia.

De aquatrainer is een loopband die rondom volledig afsluitbaar is en waar water ingelaten wordt. De meest ideale manier voor gecontroleerd bewegen bij training van gezonde paarden maar zeker ook voor het revalideren van paarden met de meest uiteenlopende problematieken.

Halotherapie of ook wel zouttherapie genoemd, reinigt het ademhalingssysteem dmv inhalatie en contact met medicinaal zout. Ontstekingen, allergieën etc in de longen maar ook op de huid worden tegen gegaan. Het paard krijgt veel meer zuurstof dieper in zijn longen wat de algemene gezondheid ten goede komt. Halotherapie helpt hiermee de prestaties en het herstel van uw paard te verbeteren.

De Vitafloor is een veilig en gebruikersvriendelijk vibratiesysteem dat de doorbloeding helpt te verbeteren en tegelijkertijd als trainings- en massagemethode dient. De Vitafloor kan gebruikt worden voor zowel het voorkomen als behandelen van blessures alsmede voor het trainen van uw paard in het algemeen.

Thermografie is een onderzoeksmethode om letsels zoals ontstekingsreactie, neurologische afwijkingen etc in kaart te brengen. Dit gebeurt dmv thermische stralingsenergie. Temperatuursverschillen worden omgezet in pixels en verschillende kleuren waardoor een tweedimensionaal beeld gecreëerd wordt. Zo kunnen we probleemzones in kaart brengen.